Skip to main content

Dit murerfirma i Slagelse med høj service og glade kunder

Hos Murerfirmaet Kastanien har vi mere en 30 års erfaring

Vi henvender os til mange forskellige kunder, heriblandt hovedsageligt private, boligselskaber, kommuner, instituioner, virksomheder og forretninger.

Kontakt os i dag

Murerfirma i Slagelse og omegn

Murerfirmaet Kastanien ApS er dit byggefirma i Slagelse og omegn med et mål om at levere det bedst mulige håndværk til den aftalte tid

Vi tilbyder

Renovering af badeværelse

Læs mere her

Vi tilbyder

Radonsikring

Læs mere her

Vi tilbyder

Nyt tag

Læs mere her

Vi tilbyder

Tilbygning / ombygning

Læs mere her

Et murerfirma med gode og konkurrencedygtige priser

Er du på udkig efter et murerfirma i Slagelse og omegn. Et murerfirma du kan stole på og som har mange års erfaring i byggebranchen? Så er du kandet det rigtige sted.
uanset om du skal have råd og vejledning til ombygnin, renovering af bad eller noget helt tredje, så tøv ikke med at kontakte os.

Hos Murerfirmaet Kastanien kan du være sikker på at få en rigtig god pris til dit bygge projekt. Er det tid til et nyt badeværelse, et nyt køkken, eller noget helt tredje, så kontakt os endelig for at høre nærmere om vores priser.

 

Læs mere om os

 

Hvilket murerfirma skal jeg vælge i Slagelse?

Svaret er nemt og kort, Byggefirmaet Kastanien. Med os får du en murer med over 15 års erfaring og en murer som også har speciale i tag og radonsikring. Når du skal have udført dit murerarbejde i Slagelse og omegn, så er vi din lokale murer med personlig service og dygtigt håndværk.

Hvilke opgaver kan en murer lave?

En murer er som udgangspunkt ekspert i bygningsværker, i mange former for sten og fliser, men også mørtel og fuge. Murer er eksperterne der laver støbearbejdet, lægger fliser og laver muren på huset. Men de kan også stå for arbejdet med tegl på taget og kan udføre radonmålinger og vurderinger af indeklima. En murer er også eksperten når det kommer til arbejdet i kælderen og kan renovere en gammel kælder.

Det er mureren der søger for at holde et hus fundament og facade ved lige og kan udføre reparationer af huse hvor facaden er begyndt at ældes. Nogle murere står også selv for stilladsarbejdet.

Få et gratis tilbud

Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

Hos Murerfirmaet Kastanien kan du være sikker på at få en rigtig god pris til dit byggeprojekt. Er det tid til et nyt badeværelse, et nyt køkken, eller noget helt tredje, så kontakt os endelig for at høre nærmere om vores priser.

Dit håndværkertilbud afhænger helt af projektets omfang, materialer og særlige ønsker. Vi står klar til at rådgive dig bedst muligt. så du får et godt, sikkert og smukt resultat.

Hvis du er på farten, er du velkommen til at skrive en mail til os. Beskriv kort, hvad dit byggeprojekt går ud på, hvilke ønsker du har til materialer og hvor stort et areal, som skal renoveres, så kontakt vi dig med et opkald, så vi kan finde en godt løsning sammen.

Vi er her for at hjælpe dig!
 

Sådan gør du:
 

  1. Skriv en kort besked om projektet
  2. En håndværker fra Slagelse kontakt dig
  3. Du får et gratis og uforpligtende tilbud
  4. Vi aftaler tid og sted
  5. Din byggedrøm bliver til virkelighed