Skip to main content

Bygge- og renovations opgaver byggefirmaet Kastanien udfører

Hos Byggefirmaet Kastanien i Slagelse tilbyder vi alt indenfor murerarbejde. Vi arbejder hele tiden på at udvikle os, og forbedre vores ekspertise i murerbranchen. Hos os er god kundeservice i højsædet og vi tilbyder med glæde professionel rådgivning. Du kan altid ringe til os hvis du har nogen spørgsmål.

Renovering af badeværelse

Har du brug for et nyt badeværelse eller at få repareret dit gamle badeværelse. Ingen opgave er hverken for stor eller for lille til os. Vi vil være din foretrukne murermester i Slagelse, Sorø og omegn.

Har du brug for gulvvarme? Støbning af gulv? Eller noget tredje? Vi tilbyder alt indenfor murerarbejde, uanset behov.

Læs mere her.

Radonsikring

Radon er en radioaktiv gasart, som siver ind i almindelige hjem fra undergrunden. Det er derfor vigtigt at radonsikre sit hjem. Der dør flere danskere hvert år af radon end der gør i trafikken.

Det er derfor relevant for alle at få foretaget en radonmåling i hjemmet. Hos Byggefirmaet Kastanien er vi certificeret installatør af radonløsninger.

Læs mere om radonsikring her.

Nyt tag

Er du interesseret i et nyt tag, så er vi det oplagte valg som din murermester. Vi har mange års erfaring med tagrenovering. Hvis du blot skal have udskiftet et par tegl eller repareret en del af taget så klarer vi det hurtigt og effektivt.

Læs mere om tagrenovering her.

Tilbygning og ombygning

Få ført dine boligdrømme ud i livet med en tilbygning til hjemmet eller en ombygning. Vi er med dig hele vejen og giver gerne gode råd til udførslen af projektet.

Hvis du har brug for mere plads af den ene eller anden årsag, så kan en tilbygning eller en ombygning godt være den bedste løsning for dig.

Læs mere om tilbygning og ombygning her.

Kontakt os i dag for et godt tilbud

Uanset dine behov, så er vi en stærk partner til alt murerarbejde. Kontakt os her for et godt tilbud.

Få et gratis tilbud

Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

Hos Murerfirmaet Kastanien kan du være sikker på at få en rigtig god pris til dit byggeprojekt. Er det tid til et nyt badeværelse, et nyt køkken, eller noget helt tredje, så kontakt os endelig for at høre nærmere om vores priser.

Dit håndværkertilbud afhænger helt af projektets omfang, materialer og særlige ønsker. Vi står klar til at rådgive dig bedst muligt. så du får et godt, sikkert og smukt resultat.

Hvis du er på farten, er du velkommen til at skrive en mail til os. Beskriv kort, hvad dit byggeprojekt går ud på, hvilke ønsker du har til materialer og hvor stort et areal, som skal renoveres, så kontakt vi dig med et opkald, så vi kan finde en godt løsning sammen.

Vi er her for at hjælpe dig!
 

Sådan gør du:
 

  1. Skriv en kort besked om projektet
  2. En håndværker fra Slagelse kontakt dig
  3. Du får et gratis og uforpligtende tilbud
  4. Vi aftaler tid og sted
  5. Din byggedrøm bliver til virkelighed