Skip to main content

Renovering af Badeværelse

Skal du have nyt badeværelse? Hos Byggefirmaet Kastanien i Slagelse bestræber vi os på at være din foretrukne murermester, uanset dine behov. Vi giver den bedste kundeservice og lader dig være med hele vejen fra starten af projektet til vi lægger sidste hånd på værket. Når det kommer til badeværelsesrenovering, så har vi stor erfaring og ekspertise. Vi kan hjælpe dig med hele projektet fra A til Z.  

Vi tilbyder alt indenfor badeværelsesrenovering

Har du f.eks. brug for gulvvarme? Isolering? Eller støbning af gulv? Hos Byggefirmaet Kastanien kan vi hurtigt og effektivt hjælpe dig med det til en fornuftig pris.

Måske du har lyst til at få installeret et badekar i dit nye badeværelse. Badeværelset er en vigtig del af hjemmet, og skal gerne være et rum der indbyder til afslapning og velvære. Det er rummet hvor du lader op og bliver forkælet. Hos Byggefirmet Kastanien ved vi hvor vigtigt badeværelset er, og derfor er vores mission at føre dine badeværelsesdrømme ud i livet.

Skal du have gulvvarme i dit nye badeværelse?

Hvis gulvvarme er en del af din vision om dit drømmebadeværelse, så kontakt os hos Byggefirmaet Kastanien. Vi tilbyder montering af gulvvarme i hele hjemmet. Det er især populært med gulvvarme på badeværelset og det er der god grund til.

Der er ikke noget bedre end at komme ud på badeværelset om morgenen når der er varme i gulvet. Monteringen af gulvvarme foregår ved at vi først fjerner det gamle gulv. Når det er gjort samarbejder vi med en VVS-installatør som lægger slangerne, hvorefter vi støber og isolere gulvet.

Nyt badeværelse i Slagelse og omegn

Vi har hovedsæde i Slagelse, men vi kører ud til Sorø, Korsør og resten af sjælland. Hvis du har brug for et nyt renoveret badeværelse, så kontakt os i dag.

Kontakt os

Få et gratis tilbud

Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

Hos Murerfirmaet Kastanien kan du være sikker på at få en rigtig god pris til dit byggeprojekt. Er det tid til et nyt badeværelse, et nyt køkken, eller noget helt tredje, så kontakt os endelig for at høre nærmere om vores priser.

Dit håndværkertilbud afhænger helt af projektets omfang, materialer og særlige ønsker. Vi står klar til at rådgive dig bedst muligt. så du får et godt, sikkert og smukt resultat.

Hvis du er på farten, er du velkommen til at skrive en mail til os. Beskriv kort, hvad dit byggeprojekt går ud på, hvilke ønsker du har til materialer og hvor stort et areal, som skal renoveres, så kontakt vi dig med et opkald, så vi kan finde en godt løsning sammen.

Vi er her for at hjælpe dig!
 

Sådan gør du:
 

  1. Skriv en kort besked om projektet
  2. En håndværker fra Slagelse kontakt dig
  3. Du får et gratis og uforpligtende tilbud
  4. Vi aftaler tid og sted
  5. Din byggedrøm bliver til virkelighed