Skip to main content

Tilbygning & Ombygning

Har du brug for flere værelser eller større rum i hjemmet? Tilbygninger kan øge værdien af din bolig, og kan derfor være en fornuftig langtidsinvestering, hvor du rent faktisk kan ende med at tjene på det.

 I kan også vælge at ombygge jeres bolig og få mere ud af de eksisterende rammer i hjemmet. En ombygning kan dreje sig om hjemmets indvendige eller udvendige plantegning. Har du brug for rådgivning om tilbygning og ombygning af dit hjem, så tilbyder vi ekspertrådgivning under hele processen. Vi vil gerne hjælpe dig med at føre dine drømme ud i livet.

Tilbygning

Hvis du drømmer om en større bolig med flere værelser, så kan det være en tilbygning er en god løsning for dig. Du har måske allerede en plantegning klar med gode ideer til tilbygningen. Hos Byggefirmaet Kastanien vil vi gerne være med på råd og komme med ideer til udførslen af opgaven, så det hele hænger sammen med dine behov og ønsker.

Der er få ting mere tilfredsstillende end at skabe noget og føre sine ideer frem og se dem blive virkelige. Hvis du f.eks. har brug for mere plads fordi du har fået børn, eller du mangler plads til dine nu store teenagere, så behøver du ikke nødvendigvis at flytte. En tilbygning kan være en mere økonomisk løsning for dig.

Ombygning

Hos Byggefirmaet Kastanien i Slagelse har vi mange års erfaring med ombygning af hus. Vores erfarne murere kan tilbyde dig rådgivning hele vejen fra den første spæde idé til det står færdigt, og du kan nyde godt af alt den ekstra plads. En effektiv ombygning af ejendommen kan nemlig maksimere potentialet for plads i boligen, hvor vi sammen kommer op med en kreativ plan der udnytter hver eneste kvadratmeter.

Kontakt os i dag for et godt tilbud

Der er ingen opgave der er for stor eller lille til os. Kontakt os i dag, og før dit projekt ud i livet sammen med os.

Kontakt os

Få et gratis tilbud

Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

Hos Murerfirmaet Kastanien kan du være sikker på at få en rigtig god pris til dit byggeprojekt. Er det tid til et nyt badeværelse, et nyt køkken, eller noget helt tredje, så kontakt os endelig for at høre nærmere om vores priser.

Dit håndværkertilbud afhænger helt af projektets omfang, materialer og særlige ønsker. Vi står klar til at rådgive dig bedst muligt. så du får et godt, sikkert og smukt resultat.

Hvis du er på farten, er du velkommen til at skrive en mail til os. Beskriv kort, hvad dit byggeprojekt går ud på, hvilke ønsker du har til materialer og hvor stort et areal, som skal renoveres, så kontakt vi dig med et opkald, så vi kan finde en godt løsning sammen.

Vi er her for at hjælpe dig!
 

Sådan gør du:
 

  1. Skriv en kort besked om projektet
  2. En håndværker fra Slagelse kontakt dig
  3. Du får et gratis og uforpligtende tilbud
  4. Vi aftaler tid og sted
  5. Din byggedrøm bliver til virkelighed