Skip to main content

Mød Byggefirmaet Kastanien din lokale murer i Slagelse

Byggefirmaet Kastanien blev grundlagt i Sorø i 80’erne. Siden da har vi flyttet til Odinsvej 15 i Slagelse. Vi har dog holdt vores stærke rødder i Sorø.

Brian Hardis Olsen overtog firmaet i 2016, og i den tid er det gået fremad. Grundværdierne har altid været enkle og ligetil. Vi vil yde den bedste kundeservice i murerbranchen på Sjælland og tilbyde vores kunder den bedst mulige oplevelse.

Din foretrukne murermester i Slagelse, Sorø og omegn

Vi bestræber os på at være din foretrukne murermester i Slagelse, Sorø og omegn. Vi kører ud til privat og erhverv på hele Sjælland. Vi leverer grundigt og effektivt murerarbejde i høj kvalitet. Vi går meget op i hele tiden at udvikle os, og blive eksperter i alle tænkelige arbejdsopgaver indenfor murerbranchen.

Du kan derfor altid trygt forvente god kundeservice og kvalitetsarbejde når du samarbejder med os. Kontakt os i dag for et godt tilbud.

Få et gratis tilbud

Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

Hos Murerfirmaet Kastanien kan du være sikker på at få en rigtig god pris til dit byggeprojekt. Er det tid til et nyt badeværelse, et nyt køkken, eller noget helt tredje, så kontakt os endelig for at høre nærmere om vores priser.

Dit håndværkertilbud afhænger helt af projektets omfang, materialer og særlige ønsker. Vi står klar til at rådgive dig bedst muligt. så du får et godt, sikkert og smukt resultat.

Hvis du er på farten, er du velkommen til at skrive en mail til os. Beskriv kort, hvad dit byggeprojekt går ud på, hvilke ønsker du har til materialer og hvor stort et areal, som skal renoveres, så kontakt vi dig med et opkald, så vi kan finde en godt løsning sammen.

Vi er her for at hjælpe dig!
 

Sådan gør du:
 

  1. Skriv en kort besked om projektet
  2. En håndværker fra Slagelse kontakt dig
  3. Du får et gratis og uforpligtende tilbud
  4. Vi aftaler tid og sted
  5. Din byggedrøm bliver til virkelighed