Skip to main content

Nyt tag

Har du brug for tagrenovering, tagreparation eller et helt nyt tag? Hos Byggefirmaet Kastanien i Slagelse har vi stor erfaring med alle typer murerarbejde inden for tagrenovering og nylægning af tegltag. Vi kører typisk ud til Slagelse, Sorø og omegn, men vi kører ud til hele Sjælland.

Er du interesseret i et helt nyt tag, så er vi hos Byggefirmaet Kastanien et oplagt valg af murermester. Hos er kundeservice i højsædet. Du kan trygt forvente at du er med hele vejen fra projektets start til vi lægger det sidste tegl. Vores erfarne og kompetente murere tilbyder vi professionel rådgivning til fremtidig vedligeholdelse.

Reparation af tag

Uanset om du skal have hele taget lagt om, eller blot have udskiftet enkelte tegl, så klarer vi opgaven hurtigt og effektivt. Hvis uheldet er ude og dit tag er blevet beskadiget på den ene eller anden måde, så har vi ekspertisen til at reparere dit tag uanset hvad det er.

Nyt tag eller reparation af tag?

Det kan godt være vanskeligt hvornår man har brug for et helt nyt tag eller det godt kan repareres. Hvis du er i tvivl, så kontakt os i dag. Vi kommer gerne ud og giver vores professionelle vurdering af dit tag, og kommer med et godt tilbud.

Kontakt os

Få et gratis tilbud

Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

Hos Murerfirmaet Kastanien kan du være sikker på at få en rigtig god pris til dit byggeprojekt. Er det tid til et nyt badeværelse, et nyt køkken, eller noget helt tredje, så kontakt os endelig for at høre nærmere om vores priser.

Dit håndværkertilbud afhænger helt af projektets omfang, materialer og særlige ønsker. Vi står klar til at rådgive dig bedst muligt. så du får et godt, sikkert og smukt resultat.

Hvis du er på farten, er du velkommen til at skrive en mail til os. Beskriv kort, hvad dit byggeprojekt går ud på, hvilke ønsker du har til materialer og hvor stort et areal, som skal renoveres, så kontakt vi dig med et opkald, så vi kan finde en godt løsning sammen.

Vi er her for at hjælpe dig!
 

Sådan gør du:
 

  1. Skriv en kort besked om projektet
  2. En håndværker fra Slagelse kontakt dig
  3. Du får et gratis og uforpligtende tilbud
  4. Vi aftaler tid og sted
  5. Din byggedrøm bliver til virkelighed